logo

SZINKRONOK.HU

MAGYAR SZINKRON ADATBÁZIS

Sorozat

Everwood

 • Eredeti cím:Everwood
 • Műfaj:család, dráma
 • Ország:USA (2002)
 • Hossz:40 perc
 • Történet:

  "Nem voltam tanúja a napnak, amelyen Doktor Andy Brown élete örökre megváltozott. De ahogy Everwood lakosságának zöme én is elégszer hallottam, hogy elmeséljem. Ott kezdődik, ahol számos történet, New York városában, ahol Dr. Andy Brown élt feleségével, és két gyermekével.

  Beköszöntött az este és vihar közeledett. Szokásos módon doktor Brown késő éjjelig dolgozott, annyira hogy még a kórházban volt, mikor megérkeztek a szörnyű hírrel. Bizony, baleset történt. Andy felesége már nem érhetett haza a koncert után. Életét vesztette a jeges országúton.


  Oh, persze a Brown család igyekezett helytállni, színlelvén, hogy semmi sem változott. Ám jól tudták, hogy minden más lesz. Várható volt, hogy doktor Brown hamarosan újra munkába áll. De mindenkit meglepett, ami a megérkezése után történt.

  Andy távozása hatalmas vihart kavart az orvosi közösségben. A Time magazin cikket is írt róla, amelyben Andy költözését a modern orvoslás egyik legnagyobb veszteségének tartották. Sokakhoz hasonlóan bizonyára úgy vélik, hogy túlzok. Na de bizonyára nem ismerik Andy Brown-t.

  Everwood, Colorado. A lakossága 9 ezer fő körül mozog és folyamatosan nő. 1853-ban alapították a centenáriumi állam kisékszere otthont nyújt az ország első operaházának, a legrégibb aranybányáknak, ez a harmadik legnagyobb chilli szakácshon, és most már híresek leszünk agysebészünkről is
  ."


Szereplők:

Epizód szereplők:

Magyar stábtagok:

Videó:


Vissza
SZINKRONOK.HU - a Magyarszinkron.hu adatbázisa
Kapcsolat és információ: adat@szinkronok.hu
© - Minden jog fenntartva - 2021.